Wednesday, 20 November 2013

kegilaan di bulan November....

November ni aku tengah bergelut dengan kerja yang menimbun ....buat laporan tak siap-siap, aku memang tengah bergelut sekarang...
blog aku ni dah terabai...walaupun rasanya aku takde fan pon tapi sebelum ni blog ni lagi teruk terbiar, rasanya aku kena buat entry jugak...at least sebulan sekali...

Kali ni bukan pasal travel...trip ke Jepun tu insyaallah jadi...tak lama lagi pun...tapi entry ni aku belum nak berstori pasal trip singkat dan tak seberapa tu...Lepas balik dari Jepun bulan Disember nanti insyaallah aku akan share segala cerita...so, senangla bagi sesiapa yg nak ke Jepun next year...boleh dapat gambaran kasar...

back to my point...kegilaan aku sekarang ialah...drama The Heirs a.k.a The Inheritors... gila! dalam busy urus data, laporan aku sempat lagi curi masa tengok drama ni dan layan ost yg best2 tu...hai, mana tak gila hero Lee Min Ho- the hottest guy in Seoul...heroin Park Shin Yee - the natural beauty actress with multi talent....memang mengadap gooddrama je la aku sepanjang 2 bulan ni...sebelum ni last drama yg aku layan abis-abisan ialah King of Drama.

Bila si manis bertemu si tampan confirm meletup-letup kan...ah, biased aku...hehehhe..jom cuci mata layan
gambar si manis dan si tampan ni...







Drama ni ongoing...so boleh tengok online, kat tv oneHD pun tengah main, minggu ni baru masuk episod 5-6 kat oneHD....but, please dont compare the Heirs ngan Boys over flower...memang jalan cerita sikit nak sama...hero pun pelakon yg sama, tapi heroin lain tau...and personally, aku lebih suka cerita ni...aku tak minat Lee Min Ho dalam BOF tu, drama-drama Min Ho ni aku layan 2 je..City Hunter dan drama ni...Park Shin Hye, ni first time aku tengok drama dia...suka la dia ni, muka nampak natural sangat...kalau artis Korea lain tu ada ja kunampak 'fake'....

scene2 menarik dalam drama....

Lee Min Ho drive keta sport Ferrari Maserati dlm scene ni....asyik2 jd anak org kaya ..well, memang sesuai 


 episod2 awal shooting kat California...seriously, bila tengok episod2 kat US ni, baru aku perasan, lawa jugak California ni kan....teringin la pulak travel gi US suatu hari nanti...
ni hero tengah tenung2 sayang kat heroin yg kuat tidur..hehehe...LMH nampak sangat hensem dlm scene ni...

Dating masa perkhemahan sekolah...yg ni x bagus, budak2 sek jgn tiru...tapi aku suka scene ni....


Untuk tahun 2013 ni drama ni paling best bagi aku...biased! mentang-mentang Lee Min Ho berlakon...hehehe..tapi ceta The Strange Housekeeper pun best cuma hero tu 'kureng' hot di mata aku...hahaha ceta That Winter The Wind Blows yg boring tu ( aku x minat sangat melodrama ni...)aku layan gak sebab Song Hye Gyo cun dan Jo In Sung gojes...

p.s entri akan datang ofkos la tentang trip Japan...autumn in Japan....byeeeeeeeeeeeeeeee